Soudal Oy on edelläkävijä Suomessa myrkyttömien liimaus- ja saumaustuotteiden sekä teollisuusliimojen osalta. Maahantuomme ja valmistamme polyuretaanivaahtoja, MS -Polymeeripohjaisia liimamassoja, silikoneja, palokatkotuotteita, teknisiä aerosoleja sekä autokorin korjaustuotteita. Joints Pro+ ja Soudal – tuotesarjojen tuotteet ovat kehitetty ammattikäyttöön rakentamisessa.

Joulukuussa 2018 Joints L.R Oy ja Soudal yhdistyivät, kun pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Soudal N.V. osti liiketoimintamme jatkaen laadukkaiden tuotteiden valmistusta ja myyntiä. Perustettiin uusi yhtiö Soudal Oy, joka jatkaa Jointsin jalanjäljissä Soudal NV:n tytäryhtiönä.

Soudal on yksi Euroopan merkittävimmistä silikonin ja muiden tiivistysaineiden, kuten aerosolien, PU-vaahtojen ja liimojen tuottajista. Tällä hetkellä Vic Svertsin Belgiassa vuonna 1966 perustama yhtiö työllistää yli 3000 henkilöä, joista 75 henkilöä keskittyy tutkimus- ja kehitystoimintaan. Soudalin liikevaihto on yli 850 miljoonaa euroa ja jakeluyhtiöitä on yli 65 maassa.

Pyrimme valitsemaan tuotteidemme jälleenmyyjiksi alan erikoisliikkeitä sekä kauppamyyntiliikkeitä, joilla on omalla alueellaan riittävät edellytykset tehokkaasti hoitaa potentiaaliset asiakasryhmät. Tule mukaan kasvavaan käyttäjäkuntaamme tai jälleenmyyjäverkostoomme. Tekniset myyntihenkilömme antavat tarvittavat tiedot ja koulutuksen tuotteisiimme. Lisäksi tekninen asiakasneuvontamme on jatkuvasti käytettävissänne

Soudal Oy