JULKAISIJA

Soudal N.V., Turnhout, Belgium

Edustaja:

Vic Swerts, Dirk Coorevits, Bart Moonen, Jurgen Vandervelden.

Osoite:

Everdongenlaan 18-20
2300 Turnhout, Belgium
Tel.: +32 (0)14 42.42.31
Fax.: +32 (0)14 42.65.14
Web: www.soudal.com

Kaupparekisteri:

RPR Turnhout, BE BE 0404.914.028

 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Pääsysi ja käyttösi tällä verkkosivustolla oleviin tietoihin sovelletaan seuraavia ehtoja.

Tämän sivuston sisältö on suojattu sovellettavilla tekijänoikeus- ja tavaramerkkilaeilla.

Vastuut

Soudal pyrkii kohtuullisesti toimittamaan täsmällisiä ja ajantasaisia ​​tietoja tällä sivustolla. Soudal ei kuitenkaan anna mitään suoria tai epäsuoria lausuntoja tai takuita, jotka liittyvät toimitettuihin tietoihin. Tämän sivuston tiedot annetaan vain tiedottamiseksi Soudalin tuotteista ja palveluista. Koska tuotteidemme mahdollisuudet ja käyttöolosuhteet ovat moninaiset ja me emme voi vaikuttaa niihin, käyttäjän velvollisuus on varmistaa, että suunniteltu käyttö on hyvän tavan, sovellettavien lakien ja määräysten mukaista. Siksi emme voi missään tapauksessa olla vastuussa tuotteidemme käytöstä, mikä ei esimerkiksi ole käyttäjän maassa sovellettavan lainsäädännön ja määräysten mukaista.

Jos tarvitset tietoja käytöstä tai tuotteen soveltuvuudesta, ota meihin yhteyttä. Tuotteisiin liittyvät tekniset tiedot ovat alan ammattilaisten käyttöön heidän oman harkintansa mukaan, eivätkä ne koske minkään tuotteen käyttöä yhdessä minkään muun aineen kanssa tai missään prosessissa.

Soudal pidättää oikeuden lisätä, poistaa tai muuttaa tietoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Hyväksyt, että kaikki tämän verkkosivuston ja sen sisällön käyttö ovat omalla vastuullasi. Tämä sivusto voi tarjota linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Soudal ei ole vastuussa tällaisilla sivustoilla olevien tietojen paikkansapitävyydestä tai muista tiedoista, eikä se ole vastuussa mistään vahingoista tai vammoista, jotka aiheutuvat pääsystäsi näille sivustoille. Linkit muille sivustoille ovat aina omalla vastuullasi.

Soudal -tuotteiden myynti

Kaikki tuotteet myydään voimassa olevien myynti- ja toimitusehtojen mukaisesti.