luchtdicht maken

Soudal-ilmatiiveyskonsepti

Ilmatiivis rakentaminen ehkäisee hallitsemattomia ilmavirtauksia rakenteiden välillä jotka johtavat lämpöenergiahäviöihin. Lämmin sisäilma pysyy näin rakennuksen sisällä ja kylmä ulkoilma rakennuksen ulkopuolella. Ilmatiiveys varmistaa näin energiatehokkuuden, terveellisemmän sisäilmaston ja korkean asumisviihtyvyyden madaltuneen vedontunteen sekä parantuneen ääneneristävyyden ansiosta. Lisäksi tiivis rakennusvaippa on edellytys eristyskerroksen ja ilmanvaihtolaitteiston asianmukaisen toiminnan kannalta.

sws inside tape

ILMATIIVIS RAKENTAMINEN TEIPEILLÄ

Vuosien ajan tiivistysteippejä on käytetty ikkunoiden ja ovien ympäirllä. Souda-tuotesarja koostuu useista eri teipeistä. SWS Inside Tape sisäpuolisiin käyttösovelluksiin tai SWS Outside Tape ulkosovelluksiin, molemmat butyyliliimanauhalla tai täydellä liimapinnalla. Uusin sukupolvi, SWS Vario Extra Tape:lla on muuttuva Sd-arvo ja se soveltuu sekä sisä- että ulkopuolisiin käyttösovelluksiin.

vloeibare membranen

ILMATIIVEYS NESTEMÄISILLÄ TIIVISTYSKALVOILLA

Passive House-sertifioidut nestemäiset tiivistyskalvot Soudatight LQ ja SP tarjoavat erinomaiset vaihtoehdot sisäpuolisiin asennussovelluksiin korkeilla ilmatiiveysvaatimuksilla. Soudatight LQ (nestemäinen) ja Soudatight SP (ruiskutettava) ovat helppoja ja nopeuta levittää erityyppisille pinnoille. Kuivuttuaan ne muodostavat täysin saumattoman, elastisen tiivistyskalvon rakenteiden pintaan varmistaen erinomaisen ilmatiiveyden. Soudatight LQ:lla ja SP:llä voidaan tiivistää rakenteiden pintoja, ikkunoita, lattioita, seiniä, kattoja ja niiden liitosrakenteita ilma- ja höyrytiiviisti. Soudatight LQ:lla voidaan tiivistää sen lisäksi läpivientejä. Soudatight Hybrid on hybridipolymeeriversio Soudatightistä ja sitä voidaan käyttää sisä- ja ulkosovelluksissa varmistamaan ilma- ja vesitiiviit liitokset ulkovaipan liitoksissa, läpivienneissä ja pinnoilla.