slagregendicht maken

SOUDAL WINDOW SYSTEM IKKUNALIITOSTEN SADEVESITIIVISTYKSIIN

Sadevesitiiveys on julkisivurakenteen ominaisuus vastustaa sadeveden tunkeutumista rakenteisiin (tietyllä sademäärällä, tuulennopeudella ja ajanjaksolla). Julkisivuliitosten on ehdottoman tärkeää olla sadevesitiiviit. Kostaus- ja homeongelmien välttämiseksi sadeveden ei tule päästä rakenteisiin esim. liitosten kautta. Ongelmaa voidaan ehkäistä esimerkiksi asentamalla ikkunoiden ympärille sadevesitiivis, höyryä läpi päästävä tiivistysjärjestelmä.

soudaband pro

SADEVESITIIVEYS NESTEMÄISILLÄ TIIVISTYSKALVOILLA

Soudatight Hybrid on hybridipohjainen tiivistyskalvo, joka muodostaa kuivumisen jälkeen saumattoman, kestävän, diffuusioavoimen, ilma- ja sadevesitiiviin kalvon, joka suojaa rakennetta sään vaikutuksilta (UV-kestävä). Sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkoolosuhteissa. Ulkokäytössä se tarjoaa sadevedenkestävän pinnan myös ikkuna – ja apukarmeille. Soudatight Hybrid tarjoaa myös ratkaisun läpivientien ja pintojen sadevesitiivistyksiin.

vloeibaar membraan

SADEVESITIIVEYS ESIPURISTETUILLA SAUMANAUHOILLA

Soudal Window System (SWS) tarjoaa erilaisia ​​ammattimaisia ​​ratkaisuja sadetiiviiden ikkunaliitosten tekemiseen. Esipuristettu saumatiivistenauha Soudaband PRO BG1 on erinomainen ratkaisu korkeiden ja matalien rakennusten liitoksiin, kynnysliitoksiin sekä laadukkaaksi täytteeksi verhouksen taakse asennettaessa. Soudaband PRO BG1 voidaan helposti ja nopeasti asentaa ikkunan karmin ympärille (ikkunan sijoittamista varten). Asennuksen jälkeen saumatiivistenauha laajenee ja täyttää ikkunan ympärillä olevan sauman. Puristusominaisuuden ansiosta tiivistenauha puristuu molempia sauman kylkiä vasten ja takaa vähintään 600 Pa:n sadevesitiiveyden. Lisäksi se on myös tuulen- ja UV-pitävä. Standardoimatonta Soudaband Acryl 300:aa voidaan käyttää saumojen tiivistämiseen sisäpuolelta tai taustamateriaalina ulkokäytössä.

tape

SADEVESITIIVEYS IKKUNATEIPEILLÄ

SWS-ikkunateipit ovat ilma- ja sadetiiviitä kalvoja, jotka soveltuvat pinnoitettavaksi julkisivujärjestelmillä. SWS Outside Tape (Standard tai Extra) on diffuusioavoin ja sadevedenpitävä kalvo ulkoikkunoiden liitoksiin. SWS Vario Extra -teipit ovat älykkäitä ikkunateippejä, joilla on muuttuva Sd-arvo ja jotka soveltuvat ikkunan sisä- ja ulkoliitosten tiivistämiseen. Muuttuvan Sd-arvon ansiosta ikkunateippi sopeutuu vuodenaikojen vaihteluihin (lämpötila ja ilmankosteus) ja kestää sään vaikutuksia. Näin liitos pysyy kuivana ympäri vuoden ja kondensoituminen voidaan välttää.

Soudatight Hybrid 6kg

Soudatight Hybrid 6kg

Ilma- ja sadetiivis pinnoite