Isoleren door gaten en kieren te vullen

Aukkojen täytöt

Seinässä olevien aukkojen täytöt voidaan toteuttaa laadukkaalla PU-vaahdolla seuraavasti:

Ohjeet

1. Puhdista pinta 

Poista reiästä pöly, rasva ja lika. Käytä puhdistuksessa esim. pölynimuria tai harjaa. Puhalla paineilmalla pöly ja lika pois.

2. Kostuta reiän reunat 

Kostuta täytettävän reiän reunat, jotta vaahto tarttuu paremmin ja kovettuu tasaisesti.

3. Ravista vaahtopulloa voimakkaasti

Laita suojakäsineet ja suojalasit päälle. Ravista pakkausta 20 sekunnin ajan. Avaa Genius Gun -venttiili ja taita pilli suoraksi.

4. Täytä aukko

Pidä pulloa ylösalaisin ja suihkuta Soudal PU-vaahto seinän ja kipsilevyn väliseen rakoon. Täytä aukko noin 65%, vaahto laajenee edelleen ja täyttää loput raosta. Suurten pintojen täyttö: ravista pulloa säännöllisesti ja kostuta vaahtopinnat eri kerrosten välissä.

Huom:

  • Poista kovettumaton PU-vaahto Soudal PU Foam Cleanerilla.
  • Varmista, että työskentelet hyvin ilmastoidussa tilassa, jotta ponneaineet voivat haihtua.
  • PU-vaahtoa on helppo levittää yhdellä kädellä Genius Gunin ansiosta. Voit myös levittää täsmälleen oikean määrän saumaan ja käyttää vaahtopulloa uudelleen. Tämä on kätevää, mikäli sinun tarvitsee tehdä vain pienia saumaustöitä ajoittain.

Hyödyllistä lisätietoa:

  • Kovettunut PU-vaahto voidaan poistaa vain mekaanisesti (hioa). Huokoisilla pinnoilla irroitusta helpottaa Soudal PU Remover.

Lisätietoa Soudal Ultra Insulationin käytöstä, säilyvyydestä ja koostumuksesta teknisestä tuoteselosteesta ja tuotesivulta