About Soudal

SOUDAL GROUP RAKENTAA TULEVAISUUTTA

Soudal Group on Euroopan suurin riippumaton tiivisteiden, liimojen ja polyuretaanivaahtojen valmistaja ammattilaisille ja yksityiskäyttäjille. Belgialaisesta perheyrityksestä, jonka kotipaikka on Turnhout ja jonka perusti Vic Swerts vuonna 1966, on kehittynyt kansainvälinen toimija ja rakennuskemikaalien erikoisasiantuntija.

Konsernilla on 19 tuotantolaitosta 5 mantereella, myyntikonttorit 44 eri maassa ja se työllistää noin 3 100 henkilöä maailmanlaajuisesti. Pitkän aikavälin visio innovaatioista, huomattavat investoinnit tuotekehitykseen, sekä mukautuminen paikallisten markkinoiden vaatimuksiin on johtanut Soudal-konsernin menestykseen.

Soudal innovation

FAKTAT & LUVUT

Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 911 miljoonaa euroa. 365 miljoonaa valmistettua liimatiiviste- ja polyuretaanivaahtopakkausta, 22 eri tuotantolaitoksessa vuonna 2020. Yhtiö työllistää yli 3500 henkilöä 140 eri maassa.

Sustainability

TOIMINTAMME

Soudal Group valmistaa tuotteita omille, sekä private label tuotemerkeilleen, seitsemässä ei tuoteryhmässä: silikonit, muut tiivisteet, polyuretaanivaahdot, liimat, hybridipolymeerit, tekniset aerosolit ja kemialliset rakennustuotteet. Soudal -konsernin omat tuotemerkit keskittyvät kolmelle markkinasegmentille: rakentaminen, teollisuus ja vähittäiskauppa.

KESTÄVYYS

Soudal -konserni on edelläkävijä kestävän rakentamisen tuotteiden kehittämisessä, jotka ovat turvallisia ihmisille ja ympäristölle. Nykyaikaisen tuotantotekniikan ansiosta energiaa, veden käyttöä ja jäännösjätettä on vähän. On selvää, että työntekijöiden hyvinvointi on toinen prioriteetti.

Proud sponsor of the Lotto Soudal cycling team

SPONSOROINTI

Lotto Soudal -pyöräilytiimi edustaa Soudalia kaikissa suurissa kansainvälisissä pyöräilykilpailuissa ja tarjoaa näkyvyyttä jopa 190 maassa, joissa pyöräily on esillä mediassa (erityisesti Tour de France). Nämä investoinnit nostavat brändimme ja yrityksemme imagoa. Soudalin perusarvoihin kuuluvat - ahkera työ, sinnikkyys ja kilpailijoiden voittaminen löytyvät myös pyöräilystä, mikä johtaa positiivisen imagon siirtymiseen Soudal -brändiin.