Opvullen van voegen en scheuren in beton

Liitosten ja halkeamien täyttäminen betonirakenteissa

Voit nopeasti korjata pienen halkeaman esim. julkisivutiilten liitoksissa käyttämällä soveltuvaa saumausmateriaalia.

Ohjeet

1. Puhdista seinä 

Poista kaikki lika ja irtonaiset liitos- tai kivipalat. Poista pöly puhtaalla harjalla.

2. Avaa patruuna

Leikkaa patruunan yläosa irti turvaleikkurilla. Kierrä suutin patruunaan ja leikkaa suutin vinosti auki. Saat parhaan tuloksen, kun suuttimen aukko on yhtä suuri kuin halkeama tai reikä, jonka haluat täyttää. Aseta patruuna pistooliin ja purista kahvaa, kunnes täyteaine tulee näkyviin.

3. Täytä halkeama 

Aseta suutin saumaan, josta haluat aloittaa täyttämisen. Purista kahvaa ja liikuta puristinta halkeaman yli tasaisella liikkeellä. Levitä riittävästi Soudal Repair Express Cementiä koko alalle, että tuote tarttuu hyvin. Leveämmillä halkeamilla voit myös levittää Repair Express Cementiä saumausveitsellä.

4. Siisti 

Kastele saumausveitsi puhtaalla vedellä ja tasoita massa, jotta saat parhaan lopputuloksen.

Huom:

  • Syvien reikien ja halkeamien täyttäminen tehdään useammassa kerroksessa. Anna ensimmäisen kerroksen kuivua 30min ennen seuraavaa täyttöä. Varmista, että ensimmäinen kerros on kuiva ennen työn jatkamista.
  • Kovettumaton Repair Express-massa voidaan helposti puhdistaa vedellä. Puhdista myös saumausveitsi vedellä ennen tuotteen kovettumista. 
  • Repair Express Cement on päällemaalattavissa täysin kovetuttuaan.

Lisätietoa Repair Express Cementin käytöstä, säilyvyydestä ja koostumuksesta teknisestä tuoteselosteesta ja tuotesivulta.

Repair Express Cement Harmaa 300ml

Repair Express Cement Harmaa 300ml

Akryylimassa sementtipinnoille