opvullen van naden en kieren

Saumojen ja halkeamien täyttäminen

Ennen kuin maalaat olohuoneesi uudelleen, on parasta ensin täyttää kaikki naulojen ja ruuvien reiät yms. halkeamat ja tiivistää mahdolliset liitokset. Tämä voidaan tehdä nopeasti ja helposti neljässä vaiheessa:

Ohjeet

1. Puhdista reikä tai halkeama

Poista kaikki irtoaines ym. lika ja pöly.

2. Avaa patruuna tai astia

Ota kansi pois astiasta ja sekoita. Leikkaa patruunan yläosa irti turvaleikkurilla. Kierrä suutin patruunaan ja leikkaa suutin vinosti auki. Saat parhaan tuloksen, kun suuttimen aukko on yhtä suuri kuin halkeama tai reikä, jonka haluat täyttää. Aseta patruuna puristimeen ja purista, kunnes Repair Express Plaster tulee näkyviin.

3. Aloita täyttäminen

Levitä ohut kerros Soudal Repair Express Plasteria. Levitä tuote reikään tai halkeamaan patruunapuristinta käyttämällä ja tasoita märkällä täyttöveitsellä, tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Jos käytät saumausveistä, levitä tuote suoraan astiasta ohuessa kerroksessa halkeaman tai reiän päälle. Vedä saumausveistä seinän yli tasaisella liikkeellä. Näin vältyt vahingoilta saumauksessa.

4. Anna kuivua ja maalaa

Soudal Repair Express Plaster on kuivunut 60 minuutin kuluttua ja ylimaalattavissa 15 minuutin kuluttua. Jos olet käyttänyt paljon massaa, tarkista ennen maalausta, että saumaus on kovettunut riittävästi. Hio ensin tuote kevyesti

Huom:

  • Maalaa naulat ja ruuvit ennen työskentelyä Soudal Repair Express Plaster-massan kanssa. Näin vältät esim. ruostumisesta johtuvat värjäymät.
  • Onko kyseessä suuren halkeaman tai syvän aukon täyttäminen? Levitä tuotetta useassa eri kerroksessa. Anna jokaisen kerroksen kuivua vähintään tunnin ajan ennen seuraavan kerroksen levittämistä.
  • Kovettumaton Repair Express-massa voidaan helposti puhdistaa vedellä. Puhdista myös saumausveitsi vedellä ennen tuotteen kovettumista. 
  • Puhdista kädet nopeasti Soudal Swipex -pyyhkeillä.

Lisätietoa Repair Express Plasterin käytöstä, säilyvyydestä ja koostumuksesta teknisestä tuoteselosteesta ja tuotesivulta.

Repair Express Plaster 290ml
Akryyli täyteaine